Ambachtelijke schoenmaker met een passie voor uw schoen 

Zeg niet zomaar ‘schoenmakerij’ tegen de schoekliniek. Jordan Govaere en zijn team zijn meer dan schoenherstellers. In onze winkel in Roeselare gaan we uw schoenen, handtassen en andere lederwaren in originele staat herstellen zodat ze stralen als nieuw. Bent u niet van Roeselare maar bent u op zoek naar een betrouwbare schoenmaker voor uw favoriet paar schoenen? Hebt u een paar Van Bommels die u in originele staat wilt herstellen. Werk dan met onze online hersteldienst. U stuurt uw schoenen op, wij herstellen en bezorgen ze u terug! Zo kan iedereen genieten van de knowhow van De Schoenkliniek!

Naast schoenmaker zijn we ook meer… in onze winkel in Roeselare vindt u alles om uw schoenen te onderhouden voor een lange(re) draagtijd. Daarnaast bieden we een ruim assortiment accessoires die al dan niet met schoenen te maken hebben. Dus bent u op zoek naar een leuk en origeel geschenk, wie weet vindt u het bij ons.

Ook voor sleutels, nummerplaten en deurplaten kan u bij ons terecht. Klik door naar de pagina ‘En meer…’ en misschien vindt u bij ons wel waar u al lang naar zoekt.

 Kijk verder op onze site voor meer informatie over onze schoenhersteldienst, accessoires, sleuteldienst en andere diensten. Of contacteer ons met uw vraag. Van een goede service bent u alvast zeker!

 

Schoenmaker

Online hersteldienst

Sleutelmaker

Accessoires en meer