Leuke accessoires, originele kado-ideëen

Als u op zoek bent naar een leuk cadeau voor Vaderdag, een origineel verjaardagsgeschenk voor een fashion-fanaat of gewoon leuke en bruikbare accessoires, kom dan zeker eens langs in De Schoenkliniek. We hebben een steeds veranderend aanbod leuke accessoires en gadgets.

Naast alle benodigdheden om uw schoenen en leer te onderhouden, zoals onder meer klassieke schoenspanners, schoenpoetsmachines en schoenhandschoenen, vindt u in
De Schoenkliniek meer. We hebben steeds een uitgebreide collectie lederen riemen, voor mannen en vrouwen. Kwalitatieve riemen in veel kleuren.

Of verkiest u bretellen? Ook deze vindt u in onze winkel. Vertical, een Frans merk gespecialiseerd in hippe bretellen, biedt een ruime collectie bretellen in veel kleuren. In De Schoenkliniek vindt u een uitgebreid aanbod.

Daarnaast zijn we ook verdeler voor Mywalit, kleurrijke portefeuilles, portemonnees en kaarthouders in kwalitatief leer voor een lang gebruik.

Leuke kousen om uw outfit ‘af’ maken? Of als geschenk? Bij De Schoenkliniek in Roeselare vindt u kousen van ‘La chaussette francaise’ en Perrin, 2 gerenomeerde merken voor hun kousen. Leuke sportkousen of originele ontwerpen. Ideaal om uw outfit te vervolledigen! Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment kousen van Chatty Feet, fun kousen met leuke tekeningen, verwijzend naar bekende personen.

Shop online

Kousen

Ga naar de webshop >

Riemen

Ga naar de webshop >

Bretellen

Ga naar de webshop >